2012-01-28 09:12:46• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Magánéleti gondokra számíthat

Napi horoszkóp január 28.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Többet kellene foglalkoznia az érzelmi életével. A jelenlegi társával való kapcsolatán könnyebb javítania, mintsem egy újba kezdeni. A kaland ugyan kecsegtető lehet, de sokkal több bonyodalommal jár, mint azt gondolná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Vigyázzon jobban az egészségére! Még ha nem is érzi, kissé legyengült az immunrendszere. A rendszeres testedzés csak akkor jó, ha a hidegtől, náthától, vagy vírusoktól még nem gyengült el. Különben az is inkább az ártalmára van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma magánéleti bosszúságok érhetik: ne vegyen mindent a lelkére! Ha minden apróságból nagy ügyet csinál, akkor minden esélye megvan rá, hogy valóban naggyá növeszti a problémát. Legyen nagyvonalú, és lássa meg a fényt is!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Összegzést, számvetést készít az elmúlt évről. Talán nem lehet minden tettére büszke, és talán nem minden úgy alakult, ahogy elvárta volna. Mégsem kell szégyenkeznie. Amit alkotott, az valóban épülésére vált. Szebbé tette a világot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy csendes, visszavonulásban töltött napra lenne szüksége ahhoz, hogy visszatérhessen régi önmagához. A lelki egyensúlyának megtalálásában az is segít, ha keresi a csendes, magányos helyeket, vagy a jólelkű emberek társaságát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Alkotóereje teljesen visszatért: tettekre, megoldásokra vágyik. Csak egy kicsit vegyen vissza a nagy hajszából! Óvakodjon a túlerőltetéstől! A megállásra, a pihenésre, és a barátkozásra is kell időt szakítania. Nem minden a tett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A pletykálkodás, az oktalan nyelvköszörülés és szócséplés már önnek is jó párszor kárára volt. Erre gondoljon, mikor valakitől szaftos részleteket hall egy embertársáról. Higgadtságával a rosszat is jóra fordíthatja. Legyen bölcs!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem is tagadhatná, hogy jellemző tulajdonságai önnek a szenvedélyesség és indulatosság. Ezek ma, mintha elárasztanák énjét. Talán azt hiszi, hogy önnek van igaza mindenkivel szemben. Ez azonban nem olyan biztos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Tán a szerelem házában álló Hold teszi, hogy hirtelen kedve kerekedhet a kalandozáshoz. Elégedetlen eddigi szerelmi életével, és kedve lehet új dolgokat kipróbálni. Mielőtt bármit tesz, fedje fel vágyait a jelenlegi kedvesének!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érezheti, ma minden a feje tetejére állt. Valamilyen kisebb baleset is bosszanthatja. Nem feltétlenül a közlekedésben, hanem a munkahelyén, vagy az otthonában. Mindennek a kapkodás és a türelmetlenség az oka. Higgadjon le!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Újra eltelt egy év az életéből, és még mindig ugyanazok a nehézségek gyötrik, amiken tavaly változtatni akart. Ha a magány gyötri leginkább, akkor most ezen könnyebben segíthet. A pénzügyi gondokon azonban csakis kitartással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Közösségi munkát vállalt el, s az ígéretet ma kell teljesítenie. Az irányítás az ön dolga, amit még élvez is. Ráadásul este kellemes érzéssel hajthatja álomra a fejét.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: